Jdi na obsah Jdi na menu
 


AUTOR

      Zdravím všechny příznivce a nadšence, kteří tak jako já propadli fotografování. Jmenuji se Václav ZMRZLÍK, jsem ročník 1973, původem rodák z Jablonce nad Nisou v severních Čechách. Posledních 18let ale žiji v Praze, kam jsem se v roce 1998 přiženil.                                                                                                                        

Svůj první lepší přístroj jsem dostal od své manželky k 33.narozeninám, která v té době neměla vůbec tušení, co tím způsobí a co bude následovat . Šlo o zrcadlovku OLYMPUS E300 kit, kterou jsem používal několik let. Jako můj první fotopřístroj posloužila E300ka hlavně jako učební nástroj, na kterém jsem se učil a pomalu pronikal do tajů fotografie a fotografování. I po šesti letech byla v dobré kondici a tak jsem ji před nedávnem prodal jednomu začínajícímu fotografovi, kterému doufám poslouží tak jako sloužila mě.                                                                                                    

V roce 2008 jsem si pořídil zánovní zrcadlovku NIKON D200 se základním objektivem, kterou používám dodnes a vše začalo nanovo. Učení, zkoušení a dokupování. Po těch šesti letech focení jsem si zatím nestanovil žádný konkrétní směr a tak fotím co mě baví a na co mám právě chuť. Jako naprostý amatér si to můžu dovolit , ikdyž mě to v posledních několika měsících více táhne k přírodě a myslím, že u toho už asi zůstanu.

Přeji všem " DOBRÉ SVĚTLO ", budu rád za Vaši návštěvu na těchto stránkách a za Vaše komentáře ke všemu co bude stát zato komentovat  .

Václav ZMRZLÍK

mg_8393-vaclav.jpg

 

 Foto autor Ladislav Snovický ©

ice-v-zoo-a.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Foto autor Ladislav Snovický ©

mg_2395a.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Foto autor Ladislav Snovický ©

mg_4357a.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Foto autor Ladislav Snovický ©

image-b.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<bgsound src="/file/7/jay_atwood-didgeridoo_solo.mp3" loop="infinite">